TRENIRAJ I PROVEDI LJETO U POKRETU

Prijavi se ZA program FiteeN. Prije nastavka će Vam trebati gmail račun elektroničke pošte. Obavezno mora biti gmail jer ćemo ga kasnije koristiti u svrhu slanja video materijala i tablica praćenja napretka. Ako nemate gmail račun, možete ga potpuno besplatno i jednostavno otvoriti na ovom linku.

FiteeN

1.150,00 kn

Na FitTEEN-u  naučit ćemo da se svako tijelo sastoji od preko 600 mišića i kao takvo je stvoreno da se kreće, kao i da profesionalni sportaši nisu ništa drugačiji od nas.Kombinirat ćemo korekcijske i kondicijske treninge, treninge s raznim rekvizitima te učiti rad na pojedinim trenažerima. Program traje 4 tjedna. Svi treninzi se održavaju uz pratnju stručnih trenera koji se brinu o pravilnom izvođenju vježbi te  prilagođavaju vježbe svakom tinejđeru pojedinačno te osobnim pristupom.

FiteeN je program treninga i mršavljenja koji je namijenjen razvijanju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti svakog tinejdžera.

Cilj treninga je da svi u grupi dajete sve od sebe, postanete vitalniji i snažniji te zavolite vježbanje i ostatak ljeta provedete u pokretu i na svježem zraku. Želimo da osvijestite  ljepotu i moć korištenja vlastitog tijela, zauvijek.Pored vrhunskih treninga educirat ćemo Vas o zdravoj prehrani i kako ona utječe na naše tijelo i raspoloženje. Sa prehranom nećemo ići u restrikciju već edukacijom i osvještavanjem naučiti i inspirirati vas da jedete zdravije. Želimo  vam osvijestiti osjećaj svake hrane, komunicirati kako ona utječe na tijelo i raspoloženje te na taj način potaknuti da jedete bolje.

Po završetku ovog programa osvjestit ćete da je tijelo jedan predivan alat koji imamo i što ga više koristimo sposobniji smo i bolje se osjećamo. Naučit ćete da je hrana gorivo, osvježava nas, pokreće i energizira.

Naučit ćete da je kul živjeti zdravim životom.

SKU: 0001-2 Kategorija:
Opis

U program “FiteeN” uključeno je:

  • Rad u maloj grupi (6 polaznika)
  • Svi treninzi sa trenerom 3-4  puta tjedno
  • link na google tablicu u kojoj ćemo samo Vi i ja pratiti tijek Vaše prehrane, treninga i napretka
U program “FiteeN” nije uključeno: 
  • članarina za teretanu

Načini plaćanja

Prihvaćamo sljedeće kartice: Amex na 3 rate, Mastercard i Visa pbz 3 rate
americanexpress  master  maestro   visa 
Facebook
Instagram
YouTube
Follow by Email