Trgovina

FAT Killer online

480,00 kn

FAT KILLER online je program koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na najlakši mogući način. Sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu a idealan za sve sa nedostatkom slobodnog vremena.

Nakon narudžbe i izvršene uplate primiti ćete putem e-maila:

  • Fat Killer online priručnik u PDF-u
  • Linkove za 17 videa sa Vašim treninzima koji će biti aktivni 9 tjedana
  • Tablicu za samostalno praćenje prehrane i treninga (dnevnik prehrane i treninga)
  • 24/7 podršku
  • Live online konzultacije sa trenericom 1 x mjesečno
SKU: 0001 Kategorije: ,
Opis

FAT KILLER online je program koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na najlakši mogući način.

 

Sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu a idealan za sve sa nedostatkom slobodnog vremena.

 

FAT KILLER obično vodim u teretani i traje 6 tjedana. Budući da ćete vi trenirati od doma, prilagodila sam vrijeme za trening kao i vježbe.

FAT KILLER online, traje 9 tjedana.

Ne trebate nikakavu opremu a trenirat ćete 20 – 25 minuta dnevno.

Preporučamo da trening odradite 5 dana za redom a nakon toga uzmete 2 dana pauze.

 

Vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, paralelno s vašom spremom i kondicijom, na isti način mijenja Vam se prehrana.

Treninzi su kombinacija HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga koji su poznati da podižu razinu hormona koji pospješuju lipolizu – proces sagorijevanja masti.

Po ovako kratkom treningu možete potrošiti i do 500 kalorija, ali će za razliku od trčanja ili sličnog aerobnog treninga ubrzati vaš metabolizam i pojačati potrošnju kalorija u odmoru, za 15 do 20% u sljedećih 48 sati, (neke studije tvrde i u 72h).

Za ovakvog treninga stvara se kisikov dug, a tijelo da bi uspostavilo homeostazu odnosno oporavilo se, u odmoru troši stotine dodatnih kalorija. Brojevi tih kalorija će se poprilično zbrojiti preko nekoliko treninga i ključni su za brzo mršavljenje.

Ako pretpostavljate da će ovi treninzi biti prilično intenzivni, u pravu ste, ali ne toliko da vam usta pobijele i poželite ne trenirati ikada više. Postepeno će Vas uvesti i prepremiti za trening.

 

Priručnik će Vam objasniti što i kada točno trebate jesti. Računajte da ćete biti sitiji nego ikad i unatoč čestim treninzima, imati puno više energije te se osjećati sjajno.

 

Kako biste se mogli pratiti osmislili smo dnevnik prehrane i treninga te opširan i detaljan priručnik.

Dnevnik trebate voditi redovno i pratiti se. To radite radi sebe, budite dosljedni. Fat Killer priručnik sadrži sve kako biste Vi uspješno završili program. Tablice za dnevnik i treninge sadrže detaljne napomene i smjernice koje Vam olakšavaju put od tjedna do tjedna. U priručniku su također i prijedlozi obroka (doručka, međuobroka, ručka i večere). Osim u priručniku, ideje za prehranu možete naći na Instagram-u i Facebook-u (Instagram: @fit.anansi ;  Facebook: Fit Anansi – Fat Killer).

 

Jednom kad se upišete, odustajanje nije dozvoljeno, morate imati fanatastičan rezultat.

Linkovi na videa s Vašim treninzima bit će aktivni 9 tjedana koliko traje program. Nakon toga prestaju vrijediti.

 

Dok ste u programu pružamo Vam 24/7 podršku putem zatvorene FB grupe za pitanja, savjete, razmjenu informacija i napretka. Članovi grupe su isključivo trenutni polaznici ili su završili neki od naših programa. Grupa je jako aktivna i ne nedostaje savjeta, pomoći, suosjećanja i smjeha 🙂

Ukoliko ne koristite društvene mreže šaljemo pozivnicu za posebnu aplikaciju za chat u istu svrhu koja je također aktivna.

 

1 x mjesečno održavamo live online konzultacije na koje Vam preporučamo da se obavezno uključite.

Smatramo da ovaj dio najbolje održava motivaciju koja je ključna za uspjeh u programu.

Svi koji dolaze na konzultacije bez greške uspijevaju i u ostalim zadacima vezanim za program. A to je ono što želite, držati se svega, završiti program od svih 9 tjedana, ostvariti nevjerojatan rezultat.

 

Na našoj stranici na linku https://fitanansi.com/prije-poslije/ možete vidjeti slike klijenata koji su prošli kroz online i uživo programe.

Prije nastavka će Vam trebati gmail račun elektroničke pošte. Obavezno mora biti gmail jer ćemo ga kasnije koristiti u svrhu slanja video materijala i tablica praćenja. Ako nemate gmail račun, možete ga potpuno besplatno i jednostavno otvoriti na ovom linku.

Facebook
Instagram
YouTube
Follow by Email