Trgovina

JA SAM FITNESS (online)

480,00 kn

JA SAM FITNESS (6 tjedana online) nadovezuje se na postojeće programe vježbanja FAT KILLER ONLINE (6 tjedana online)  i FAT KILLER (6 tjedana uživo), a namijenjen je svima koji su završili jedan od navedenih programa, u formi su, žele nastaviti trenirati, dodatno smršaviti i oblikovati svoje tijelo.

Ovaj program može odgovarati i onima koji su već u nekom treningu (a nisu sudjelovali na jednom od naših programa) ali onda sa dodatna dva tjedna uvoda i pripreme za program od 6 tjedana.

Program će Vam oduzeti oko 25 minuta dnevno, 4 puta tjedno. (nekima toliko traje samo put do teretane i natrag :D).

Kategorije: ,
Opis

JA SAM FITNESS (6 tjedana online) nadovezuje se na postojeće programe vježbanja FAT KILLER (6 tjedana uživo)  i FAT KILLER ONLINE (6 tjedana online), a namijenjen je svima koji su završili jedan od navedenih programa, u formi su, žele nastaviti trenirati, dodatno smršaviti i oblikovati svoje tijelo.

 

Ovaj program može odgovarati i onima koji su već u nekom treningu (a nisu sudjelovali na jednom od naših programa) ali onda sa dodatna dva tjedna uvoda i pripreme za program od 6 tjedana.

 

Program će Vam oduzeti oko 25 minuta dnevno, 4 puta tjedno. (nekima toliko traje samo put do teretane i natrag :D).

 

Pisanje dnevnika prehrane je opcionalno odnosno, onima koji žele smršaviti bit će dodjeljene tablice i prehranu ćemo pratiti pomno, one kojima to nije potrebno nećemo opterećivati. Također pratit ćemo mjere i slike kao i na Fat Killeru a neki će dobiti i dodatne treninge, sve ovisno o Vašim željama i ciljevima. Na taj način ovaj program je opušteniji od Fat Killera, ali fokusiraniji na pojedinca, što znači da svaka osoba u grupi ima različiti plan ovisno o sposobnostima, ciljevima i fizičkoj spremi. Neki će trenirati više, neki neće morati paziti na prehranu, dok će neki biti na strogom režimu treninga i prehrane.

Standardni plan zahtjeva treninge 4 puta tjedno, svi treninzi su snimljeni i bez potrebe za ikakvom opremom. Kombinacija hiit i metaboličkih treninga dobro će vas oznojiti te u kratkom roku dovesti cilju bez obzira koji on bio.

Budući da je svima u interesu da započeti program i završite, live konzultacije jednom tjedno su obavezne.

 

Osim maila i live konzultacija, komunikaciju ćemo vršiti i preko aplikacije Slack, gdje će svi koji su na programu moći vidjeti i komunicirati jedni s drugima – dodatan način motivacije. 🙂

Komunicirati uvijek možemo i preko privatnih poruka, a dnevnici prehrane i treninga su uvijek privatni, između Vas i trenera.

Dnevnici treninga su obavezni kako bismo bili sigurni da održavate intezitet i napredujete u treningu.

Prije nastavka će Vam trebati gmail račun elektroničke pošte. Obavezno mora biti gmail jer ćemo ga kasnije koristiti u svrhu slanja video materijala i tablica praćenja. Ako nemate gmail račun, možete ga potpuno besplatno i jednostavno otvoriti na ovom linku.

Dodatne informacije
Odaberi sa ili bez uvoda

Cijena s uvodom: (2 i pol mjeseca) 950kn, Cijena bez uvoda: (dva mjeseca) 800kn

Prijava

Izgubili ste zaporku?

Facebook
Instagram
YouTube
Follow by Email