Promijeni se!

Kako POSTATI fitness, zavoljeti zdrav život i smršaviti zauvijek čak i ako ti to nije pošlo za rukom prije.

Jesi li ti osoba koja može sve, ali ne fitness i mršavljenje? Stavljaš li sebe na zadnje mjesto a zdravi život odgađaš za kasnije? Visi li ti iznad glave ova ideja, ali nikako da se zapravo pokreneš? Ili stalno krećeš i staješ - a nikad nigdje ne stižeš? Držiš li se uvijek svojih obećanja, ali ne i onih - upućenih sebi? Misliš li da si loš karakter i da bi sve bilo bolje kad bi ti bila izdržljivija, motiviranija i jednostavno JAČE odlučila? Jesi li se već pomirila sa tim da nikad nećeš biti u formi života? Osjećaš li se ponekad kao da si odustala od sebe?

Ovako sam i ja razmišljala. Odlučivala sam iznova i iznova pa odustajala. Pa sam čak završila za osobnog fitness trenera, naučila sve o prehrani, pokušavala na stotine puta i nije djelovalo do te mjere, da sam morala biti - debela trenerica.

 Još se intenzivno sjećam dana kad sam rekla: Ne mogu više, predajem se, bit ću samo debela trenerica.

Moja pobjeda je bila iza - još jednog nastavljanja.

Naučila sam da nije nije stvar u 'jakom' odlučivanju, nego u učenju. Nije stvar samo u prehrani i treningu nego u postajanju.
Malo bolja danas, malo bolja sutra, u nastavljanju i popravljanju. Življenje dobrog života nije lagano i zato ga ne živi dobro svatko, mršavljenje nije lagano i zato ga nema svatko, ostvarivanje ciljeva nije lagano.
Ti nisi morala ZNATI sve odmah i uspjeti iz prve. Možemo postati osoba koja može sve to, moramo to naučiti prvo, moramo BITI to, a onda ide IMATI SVE to. 

Mirela H.

Nizozemska


“Program je nevjerojatan i moćan. Sad kad gledam svoje slike od prije vidim pomake i to ne samo u izgledu nego i duhu - vidim kako sam nekad bila tužna, depresivna, umorna, neispavana, na licu mi se vidi nezadovoljstvo. Mirela nekad i danas nisu iste osobe. I to je za mene danas najbitnija promjena. Želim to podijeliti jer znam da ima žena kojima je jako teško i žele posustati. I ja to razumijem. Borba je to, mijenjaju se navike koje smo cijeli život stvarali, ulazimo u otpor ne samo prema sebi nego i okolini, ponekad i vlastitoj obitelji. Nije lako, no to je putovanje ipak vrijedno, i prekrasno je. Ovo je tek početak!!!”

Martina P.

Varaždin


Program ‘Promijeni se’ nije promjenio samo moj fizički izgled već i cijeli mentalni sklop! Sto puta bila sam na dijeti i nikada nisam postigla ovakve rezultate! Sve što sam naučila na ovom programu mogu primijeniti ne samo u fitnessu, već kroz život. Program je ispunjen 24h supportom, za sve one dane kad ti je najteže, kad želiš odustati, kad misliš da je preteško i kad ponovo želiš posustati. Danas iz ovog iskustva znam da mogu, da sam jača, bolja, spremna i da za mene nema nepremostivih izazova i nikada ovo ne bi mogla sama. Ovdje kad padaš čeka te hrpa zena koje su u istom sranju u kojem si i ti, i jedino one razumiju kako ti je. One te dignu i guraju. Na kraju programa smo sve dospjele do predivnih rezultata. Presretna sam!”

Mija P.

Zagreb


Došla sam po par kg manje, dobila sam promjenu o kojoj sam prije toga mogla samo sanjati. Osim istopljenih cm, istopila se i ona neodlučna, prestrašena i "ja to ne mogu" Mija. Navike koje sam usvojila i koje ću nastaviti njegovati su se počele odražavati i na druge oko mene. Nema više istih strahova, nema više osuđivanja i nepotrebnih premišljanja, imam plan i držim ga se.Ja sam osoba koja je samouvjerena, manje kritična i sretna. Ja sam osoba koja se promijenila! A naučila sam da je vježbanje divna stvar koja mi daje energiju i elan za dan, najbolje konzumirati odmah ujutro, kao kavu.”

Sanja k.

Zagreb


Ovo je priča o kako sam ponovno počela živjeti i pronašla sebe (15 kg manje je samo usputni rezultat)!
U nekom trenutku sam se pretvorila u sredovječnu gospođu koja je cijelo vrijeme bila umorna i bezvoljna. Bila sam bez volje za druženjem i uređivanjem. Mislila sam da je to normalno za žene u menopauzi. Uz ovaj program sam dobila svoj život natrag! Naučila sam kako biti bolja prema sebi, svome suprugu i djeci. Otkrila sam koje mi namirnice škode, koje me uspavljuju, napuhuju i dekoncentriraju. Čim sam ih izbacila, fokus mi se pojačao. Unaprijedila prehranu cijele obitelji. Svi jedemo zdravije jer sam ja išla na ‘Promijeni se’.”

Kako bi tvoj poslovni život izgledao da imaš više energije i fokusa u svakom danu? Kako bi tvoje tijelo izgledalo da uživaš u fitnessu? Kakvo bi tvoje obiteljski život izgledao da si u svakom danu laganija, strpljivija i raspoloženija? Kako bi se osjećala u vezi života da postaneš osoba koja je izdržljiva, dosljedna i disciplinirana? Osoba koja napokon ima izgled, samopouzdanje i sliku o sebi koju je željela. Osoba koja se zauzima za sebe, osoba koja vrednuje sebe, osoba koja živi svoj život kako ona želi. Možeš li zamisliti da ti postaneš osoba koja uvijek može računati na sebe? Osoba koja kad kaže što će učiniti, uvijek TO učini?

Ovo je program od uspjeha čak i ako u tom nikad nisi uspjela. Ovo je program postajanja ta osoba. Ovo je program koji sam ja bila trebala. Ovo je program koji će te nagraditi za sve prijašnje pokušaje, program krcat alatima koji će te osposobiti i vratiti 'izgubljeno vrijeme', ovo je program zbog kojeg će ti vrijediti sve. Nekad najveće prokletstvo postaje blagoslov sa ovim programom. Jer ti postaješ osoba koja impresionira sebe.

Predstavljam ti 'Promijeni se' program, program s kojim ćeš narasti u sve svoje ciljeve. 

Za sve žene koje mogu sve ali ne mogu mršavljenje. Za žene na koje svi mogu računati, ali one ne mogu računati na sebe. Za žene koje koje se žele osjećati moćnije i slobodnije. 

Naučit ćeš 

 • Kako izbjeći glavne zamke koje svi rade kad se radi o postavljanju ciljeva, promjeni ponašanja, fitnessu i mršavljenju.
 • Definirat ćeš vlastiti duboki, gorući, hitni zašto - koji ćete uvijek držati motiviranom.
 • Zašto stalno skidaš jedno te iste kilograme, kako da se prestaneš sabotirati i redovno probijaš vlastite granice.
 • Kako da prestaneš biti osoba od - 'sve ili ništa', već počneš cijeniti i donositi male i redovne pobjede koje će te dovesti u rezultate kakve još nisi imala.
 • Naučiti kako da postaneš osoba koja se izbori kad postane teško (a ne slomi se i pribjegne lošim navikama pod pritiskom) kako da nastaviš kad ti se ne ide.
 • Kako prestati 'odrađivati fitness' i vući se na treninge, kako odrađivati sve svoje zadatake sa izvrsnošću. 
 • Kako pobjeđivati u izazovnim situacijama, kako se kontrolirati, što je zapravo disciplina i kako i kad se njom koristiti (NIJE stalno i redovno).
 • Razlika između gubitničke i pobjedničke priče, kako postati osoba koja uvijek pobjeđuje. (Da, ovo se isto postaje).
 • Kako biti svoj navijač i prestati tražiti vanjsko odobrenje i poticaje.
 • Kako postati fitness, zavoljeti rast i uživati u izazovima.

Dubravka D.

Zagreb


Osjećam se zdravije i poletnije. Brže donosim odluke, lakše se mičem iz zone komfora, više napredujem. Promijenila sam posao, na svim intervjuima, sve top hrvatske i strane firme su mi poslale super ponude. Hodam sa smiješkom od uha do uha i sa svakim korakom se osjećam još bolje. Sve mi je jednostavno. Imam pripremu i plan, uopće ne trebam razmišljati kako da mi bude dobro. Sve je tu, samo trebam slijediti, veselim se svakom danu i u svakom želim biti bolja. 

Maja P.

Zagreb


Počela sam se zauzimati za sebe. Poslozila sam prioritete. I moji najbliži su se nabrijali na zdrav život. Veselim se nastavku programa umjesto da mislim “hvala bogu gotovo je”. Volim što ovo VOLIM raditi a ne zato što moram raditi.”

Ljuba D.


‘’Promijenila sam se fizički a i psihički. Nemam napadaje gladi i pad šećera. Veselija sam mirnija i zadovoljnija sam sobom, nakon dugo vremena. Jednostavno se dogodio neki klik u glavi koji me gura naprijed i ne da da se osvrćem nazad i preispitujem sve.”

Ovaj program je puno više od mršavljenja. Ovo je program postajanja. Ovo je program koji si svo ovo vrijeme trebala.

Kako će te program 'Promijeni se' podržati u mršavljenju i promjeni zauvijek.

Pitaš li se kako ćeš uspjeti na 'Promijeni se' programu, pogotovo ako nisi uspjela na programima prije?

Brine li te da ćeš 'baciti 'novce, nećeš se držati zadataka i razočarat ćeš sebe?

Ova pitanja zasnovana su na glavnom strahu - a to je - da ti to ne možeš. Ti si u pravu, ti to ne možeš. Na ovaj program dolaziš da postaneš osoba koja to može. Ovaj sustav ti pomaže da ti budeš osoba koja redovno obavlja sve potrebne zadatke. Obavljanje ovih zadataka i korištenje ovih alata osposobit će te da budeš osoba koja - sve MOŽE. Ovo se postaje.

                    Nikad nisi bila na ovakvom programu prije.

PROMIJENI SE! je dinamičan program intenzivnog vodstva i najbolji sustav podrške i odgovaranja ikada. Promijeni se je program od vrhunskih informacija i alata koje ćeš primjenjivati redovno ovdje.

 • Video mindset radionice će osvijestiti stare obrasce koji ti ne služe i pomoći ti da donosiš drugačije izbore. Promijenit će se tvoje razmišljanje, a ono će promijeniti tvoje ponašanje. Tvoj izgled je odraz onog što se dešava u tvom tijelu i u tvojoj glavi. Na ovom programu se bavimo sa oboje.
 • Live zoom meet-upovi u kojima ću ti davati feedback na tvoje zadatake, angažman i rezultate.
 • Okruženje je sve. ‘’Možemo se mijenjati sami ali kao nabijanje čavla prstom je. Najbolje i najbrže se mijenja u grupi.’’ -C. Duhigg
  Ovaj program je individualno grupni, a grupa je vrhunski alat, ova grupa te uči i sve je lakše u grupi. (Svi su nam rekli, da je grupa bila jedan od najsnažnijih motivatora i utjecaja za vrijeme njihove promjene, svi su voljeli grupu, čak i introvertni.)
 • Svaki dan te prati i savjetuje nutricionist i kineziolog i prati tvoj dnevnik prehrane i aktivnosti, prati i spavanje, emocije, vitamine, hodanje..
 • Svaki dan se prijavljuješ u Slack grupi s odrađenim fitness i mindset zadacima. Sve tvoje zadatake pratimo i provjeravamo svakodnevno.
 • Na ovom programu ćeš se držati zadane prehrane i treninga konzistentno i od samog starta.
 • Svaki dan sam dostupna u Slack grupi, pregledavati ću i komentirati tvoje mentalne zadatake s radionica. (Bila sam na mnogim kursevima, skupljim i jeftinijim, ovog nigdje nema, ovo ne postoji.)
 • Vodimo tablice sa svim tvojim informacijama, zadacima i rezultatima i inzistiramo na dosljednosti. Samo ako radimo redovno, možemo pobijediti, promijeniti se i smršaviti. Jedan od razloga zašto nisi uspjela dosad je jer nisi radila redovno prije, ovdje hoćeš.
 • Jer imamo ovakav sustav i sve pratimo svakodnevno, svi to rade redovno.
 • Sve što ti treba - je u ovom programu. Ako ćeš s ičim uspjeti, uspjet ćeš s ovim. Ovo je tvoja risk free investicija, s ovim programom je pobjeda zagarantirana. Ovo su mjesto i program koji si tražila. Ovo je TVOJE vrijeme.

Laura M.


Ja sam sada osoba koja se voli i koja vjeruje u sebe. Koja želi biti fit for life. Koja će se mijenjati i dalje. Koja ce nastaviti služiti se svim naučenim alatima. Koja voli red, rad i disciplinu. Koja ne odustaje kada je teško. Koja zna reći ne (slatkom) i toga se držati. Ja sam sada osoba koja će svojim primjerom poticati druge na promjenu.” 

Marija V.


“Ono što ovaj program razlikuje od svih drugih je stručnost i potpora Danijele kao trenerice. Dugoročno mršavljenje je mentalna disciplina, a Danijeline radionice uz ovaj program se temelje na najnovim istraživanjima i bestsellerima iz područja psihologije, stvaranja navika i mršavljenja. Danijela je čovjek sa velikim Č, motivator, prijatelj i neće vas pustiti da padnete. Njoj je mršavljenje poziv, a ne posao i to se osjeti na svakom koraku.” 

Česta pitanja

1Što je sve uključeno?
Tjedne video radionice. Provjera odrađenih zadataka sa radionice. Plan prehrane. Svakodnevna prilagodba i provjera plana kroz dnevnik od nutricionistice. Video program treninga. Periodičn live zoom pozivi za osvrt na rezutlate. Svakodnevna podrška kroz tvoj dnevnik prehrane i aktivnosti i u Slack grupi kroz tvoje zadatake.
2Koliko vremena program zahtjeva?
Cca 30 minuta na dan + duljina treninga. (Svi imaju različite treninge, dodjeljujemo ih po trenutnoj fizičkoj spremi, a neki ostaju na svojim uživo treninzima.)
3Moram li trenirati online?
Ako već imaš super trenera i ne želiš ga mijenjati, možeš s njim/njom nastaviti trenirati. Ako si dio nekog grupnog programa također, možeš nastaviti trenirati s njima a za sve ostalo pratiti program. Također, ako trenutačno imaš neke ozljede, možeš i samo hodati ili plivati 4x tjedno.
4Kad mogu očekivati rezultate?
Rezultate ćeš vidjeti već u prva dva tjedna, nastaljavat ćeš ih vidjeti do kraja života.
5Jesu li treninzi uključeni?
Online video treninzi su uključeni, dodjeljujemo ih po upitniku, iskustvu, ozljedama i tvojoj trenutnoj fizičkoj spremi. Traju od 15 - 35 minuta.
6Već sam puno puta pokušala smršaviti, hoće li ovo djelovati za mene?
Program uključuje trening i prehranu, ali trening i prehrana nisu dovoljni. Potrebna je promjena od glave. Izgled je odraz naših misli i naših emocija. Ako promijenimo glavu (razmišljanje) promijenili smo djela i rezultate, ovo UVIJEK djeluje.
7Ne želim smršaviti, ali želim početi zdravo živjeti? Je li program za mene?
Ovaj program je baš program - super zdravog života. Program je sjajan za sve koji žele promijeniti svoje navike i bolje performirati u životu. Program je sjajan za sve koji smatraju da trebaju više energije, dosljednosti i discipline. Nutricionist će tvoju prehranu prilagoditi za ovaj cilj.
8Želim se udebljati, je li program za mene?
Nije. Iako nutricionist prilagođava svakom prehranu i principi promjene će biti slični, debljanje je također kompleksno, preporučam ti da nađeš program koji se bavi baš debljanjem.
9Za koga sve nije program?
Za osobe koje se ne drže dogovora i nisu spremne pratiti upute. Za osobe koje žele baciti novce na problem ali ne i odrađivati zadatake.
10Kako je program drugačiji od drugih programa za mršavljenje?
Ovo je program za život. Naš izgled, a pogotovo mršavljenje odraz je našeg života, našeg razmišljanja i našeg odnosa sa sobom. Trening i prehrana nisu dovoljni, moramo promijeniti uzrok, fit tijelo i mršavljenje posljedica su ovih promjena.

Matea S.

Zagreb


“Prije programa bila sam nemotivirana i troma, osjećala sam se kao da trebam nešto poduzeti, znala sam i što, jer za “Promjeni se” znam već dugo. Ono što nisam znala je da program ima puno dublji smisao nego što sam u početku mislila. To ne možeš znati dok ne kreneš, ne reklamiraju ono što se dešava unutar programa s mentalne i psihološke strane. Misliš malo ću vježbati uz plan prehrane i to je to, ali nije. Danijela je stvorila virtualnu zajednicu koja je tako isprepletena da kad te jednom uhvati u mrežu nema van, želiš završiti što si započela, a kad završiš, želiš nastaviti. Moji porivi su bili baš plitki, samo želim biti mršava, ali ovo je prvi put ikad da sam pomislila ja zapravo želim trenirati, ja želim zauvijek ovako. Uz program dobila sam sjajno svakodnevno vodstvo, sve se isplati, vrijedi svake kune i svakog izgubljenog centimetra.”

Dubravka D.


“Program “Promijeni se” je nekako jači, pogotovo kako vrijeme prolazi tako se naježim od svake promjene koju pročitam od cura iz grupe. I super mi je što idemo prema gore, kao da su moja grupa, frendice pa guštam. Nisam nikad mislila da se online možemo tako povezati.

Irena S.


“Ja si sad razmišljam kako sam zapravo sretna što sam investirala u program. I iskreno, najmanje je pitanje izgubljenih kila. Baš glava (a i sve ostalo) sjeda na mjesto.”

Laura M.


‘’Dugo vremena sam razmišljala o promjeni ali nikako da se dogodi onaj klik u glavi koji bi me pokrenuo. Svaki dan sam si obećavala da ću krenuti a situacija je postajala sve gora, ja sve deblja i nemotiviranija. Na programu je bilo stvarno super, ne znam čega sam se toliko bojala. Bilo je naravno i uspona i padova ali sve se da odraditi i gurala sam se do kraja. Cure u grupi su odlicne. Dizale su jedna drugu kada je bilo potrebno i takva podrška mi je puno značila a prilično sam introvertirana. Mislim da bi svi trebali započeti svoj put bas s ovim programom. Jer mršavljenje stvarno krece od glave. Smršaviti mogu svi, ali ostati mršavi samo oni uporni.

Ana M.


“Negdje sam pročitala nečiji osvrt na program “ne čekajte pravi moment za ovaj program, samo krenite” - i to je bilo to. Program servira alate i potpore da dođete na cilj, da bi vam taj put do cilja bio što jednostavniji. Osim što sam smršavila, mogu reći da mi je program uistinu promijenio “postavke” u glavi, pomogao mi da odredim prioritete u zivotu i da stavim sebe na prvo mjesto, bez da ikoga zakinem za bilo što.”

Dunja

Zagreb


“Program sam upisala skroz otvorenog uma i prihvatila sustav objeručke do kraja, i to je najbolja odluka koju sam donijela. Odlično sam se zabavila, upoznala sam izvanredne žene, naučila puno i napravila ogromnu stvar za sebe. Nisu to samo kilogrami i centimetri, prehrana i treninzi, to je sustav koji se preljeva u druge sfere života, promjena koja pokreće i druge stvari. Ja sam se promijenila,Treba samo zagristi i krenuti.”

Sve što je potrebno za uspjeh je uključeno u ovaj program. Sustav praćenja, provjere i dogovaranja nekome. Nutritionist, trener, mindset coach, pravo poticajno okruženje, provjereni plan prehrane i treninga, uspješan sustav koji funkcionira.

Na ovom programu postat će ti jasno zašto ni jedan program nije djelovao ranije.
Ovo su više od svega, vrhunske mentalne igre, koje će se pretočiti u sve sfere života a ti ćeš početi pobjeđivati na svim poljima.

Jesi li spremna zaigrati ovu igru i napokon pobijediti?

Jesi li spremna napokon izgledati kako želiš izgledati?

Program traje 1 + 9 tjedana.

Nova grupa polaznika kreće 2.5.2023.

Investicija 850€.

,

 

Mršavljenje je mentalna igra.

PROMIJENI SE! je online program intenzivnog vodstva i promjene mentalnog sklopa zbog kojeg ćeš zavoljeti fitness i zdravu prehranu i narasti u sve svoje ciljeve.

Program traje 1 + 9 tjedana.

Ovo su osnovna pravila:

 1. Igra se igra svaki dan, loši dani, dobri dani, igramo do kraja.
 2. Dnevnik prehrane i treninga se ispunjava redovno (i pregledava svakodnevno od nutricionista i trenera).
 3. Treniranje 4 x tjedno (u paketu ćeš primiti i online treninge, ne moraš trenirati po njima, neki treniraju sa privatnim trenerom, idu ne grupne treninge ili samo hodaju redovno ako imaju ozljede).
 4. Prehrana po zadanom programu i provjera prehrane.
 5. Live online  ili video radionice svaki tjedan.
 6. Prijavljivanje odrađenih zadataka svaki dan.
 7. Tvoji podaci, fotografije i mjere u unaprijed zadanim terminima (na početku, na sredini i na kraju programa).

Ovo ćeš naučiti i VJEŽBATI ovdje:

 • Kako biti osoba koja kaže – što će učiniti i uvijek učini što je rekla? 
 • Kako se prestati sabotirati?
 • Kako prestati skidati jedno te iste kilograme?
 • Kako biti redovna i disciplinirana?
 • Kako biti borbena i izdržljiva?
 • Kako ne odustati kad sve što želiš je odustati?
 • Kako više ne biti osoba od ‘sve ili ništa’, kako biti redovna i dosljedna?
 • Kako biti izvrsna u svim stvarima?
 • Kako stvoriti novi identitet i promijeniti svoju osobnost zauvijek..?

Program se sastoji od:

 • Video treninga (20 – 25 minuta, 4 ili 5 puta tjedno)
 • Zadane prehrane (Fat Killer priručnik)
 • Tjednih tematskih online radionica.
 • Dnevnih zadataka u skladu s temom na radionici.
 • Live zoom poziva.

Intenzivno praćenje kroz:

 • Tvoj dnevnik prehrane (SVAKI radni dan od nutricionistice).
 • Tvoj dnevnik treninga i ostalih navika (zabilježba i natjecanje s rezultatima iz tjedna prije).
 • Prisustvo na online radionicama (SVAKI tjedan).
 • Prijavljivanje odrađenih zadataka u Slack grupi (svaki dan).
 • Mjere i fotografije, na početku, na sredini i na kraju programa.

Zajednički preuzimamo odgovornost za ostvarenje tvojih ciljeva, očekivat ćemo da se držiš pravila. Kroz pregledavanje dnevnika pratit ćemo kako ih se držiš, zahtjevat ćemo suradnju i dosljednost, podržat ćemo te ako ti je teško i ne ide, naučit ćemo te svemu što sad ne možeš. Vodit ćemo te, ali ne za ruku. Rezultat će biti djelo zajedničkog rada.

Ovdje dolaziš da narasteš u sve svoje ciljeve. Svi pobjeđuju ovdje.

850,00  (6.404,33 kn)