Trgovina

Promijeni se!

PROMIJENI SE! je drugačiji program za mršavljenje.

Svi znamo što trebamo raditi, ali kako – to raditi (redovno i dovoljno dugo) nas muči. ‘Promijeni se’ je program fokusiran na – kako.

Program traje 10 tjedana uz online vodstvo.
Nulti (prvi) tjedan je proces ukrcavanja i rezerviran je za pripremu, postavljanje ciljeva i rješavanje predzadataka i upitnika te razmijenu podataka i materijala. Sam program traje 9 tjedana, a uključuje online treninge, plan prehrane i tjedne radionice te svakodnevno  praćenje kroz Vaš osobni dnevnik treninga i prehrane.

PROMIJENI SE! je intenzivan program fokusiran na rast i razvoj osobnosti kako bi ostvarili ciljeve koje smo si postavili.

Dnevnike prehrane i treninga dijelimo putem Google docsa (ne šaljemo, kao što je inače praksa na samostalnom online programu), ispunjavat ćete ih svaki dan, a mi ćemo ih pregledavati i usmjeravati Vas kroz njih. To je ogromna stvar u programu!

Na mail ćete primiti linkove za 17 videa sa vašim treninzima koji će biti aktivni 9 tjedana.

Slike i mjere ćete nam poslati prije početka, na sredini i na kraju programa.

Mi ćemo biti fokusirani na rezultat, a vi ćete se baviti poštovanjem pravila igre. Zapravo, najbolje da na ovo gledate kao na igru.

Trebat ćete se obavezati da ćete poštovati pravila, fokus Vam treba biti na tome, kako bi ostvarili iznimne rezultate. Iznimni rezultati će biti posljedica ovoga.

Na svakom live-u dobit ćete po dodatan izazov, neće biti težak, ne planiram Vas zatrpati, ali bit će točno ono što Vam treba da usvojite temu i otključate sljedeću razinu. Izazov će biti fokusiran na ulog. Što više uložiš u proces, veća je povezanost s procesom, manje su šanse da ćeš odustati. Svaki live, svaki tjedan, prilika je da pređeš na novu razinu.

Kroz cijeli program bit će potrebno nešto samodiscipline, ona će se provlačiti kroz sve naše dane i sve live-ove, ali fokus će biti na rastu.

Osoba koja ćeš biti za devet tjedana, neće imati veze s osobom koja si sada.

Osoba koja si sada, ne može što će moći osoba koja ćeš biti za devet tjedana.

Morat ćeš narasti, korak po korak, dan po dan, live po live, izazov po izazov.

Ne možeš preskočiti dio u trećem tjednu i očekivati da ćeš uspjeti u izazovima šestog tjedna. Ovo ne postoji, preteško je.

Učinit ćemo sve da Vam pomognemo, imat ćete gdje i kome ‘pasti’ ako postane teško, niste sami ovdje. Ali očekivat ćemo posvećenost i odgovornost s Vaše strane.

Live radionice se održavaju jednom tjedno, svaki put ćemo obraditi jednu temu koja ćete Vam pomoći da osvijestite stare greške i donesete drugačije izbore, ove će Vas držati i motiviranima do sljedeće radionice.
Radionice se snimaju, ako ne možete sudjelovati, poslat ćemo snimku koju ćete preslušati. Na svakom live-u odvojit ću po 20 minuta za pitanja. Dakle live će trajati ili 40 min, ili 40 + 20 min.

Ako ne budete imali pitanja, nećete morati ostati na drugom dijelu. Na prvi dio dolazite. Jer je takvo pravilo. A Vi ćete postati stručnjaci za poštovanje pravila, jer to donosi rezultate po koje dolazite.

Ovo su osnovna pravila:

 1. Ispunjavanje dnevnika prehrane i treninga
 2. Treniranje 4 ili 5 x tjedno (u paketu ćete primiti i online treninge, ne morate trenirati po njima, neki treniraju sa privatnim trenerom, idu ne grupne treninge ili samo hodaju redovno ako imaju ozljede)
 3. Prehrana po programu
 4. Live online radionice svaki tjedan
 5. Prijavljivanje u Slack grupu
 6. Vaši podaci, fotografije i mjere u unaprijed zadanim terminima

PROMIJENI SE! će te izmijeniti onoliko koliko dozvoliš i uložiš.

Male pobjede, dan za danom, svaki dan.

Dođi. Nauči novi obrazac ponašanja. Usvoji ga. Promijeni se zauvijek.

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2.745,00 Kn

(treninzi + prehrana + vodstvo + radionice, 1 + 9 tjedana)

PROMIJENI SE! je online program intenzivnog vodstva, promjene mentalnog sklopa, zdrave prehrane, treninga i mršavljenja.

Program traje 1+ 9 tjedana.

Program se sastoji od:

 • Online video treninga (20 – 25 minuta, 4 ili 5 puta tjedno)
 • Zadane prehrane (Fat Killer priručnik)
 • Tjednih tematskih online radionica (teme tjednih radionica)
 • Tjednih zadataka u skladu s temom na radionici

Praćenje kroz:

 • Vaš dnevnik prehrane (SVAKI radni dan)
 • Vaš dnevnik treninga  (zabilježba i natjecanje s rezultatima iz tjedna prije)
 • Prisustvo na online radionicama (SVAKI tjedan)
 • Prijavljivanje odrađenih zadataka u Slack grupi
 • Mjere i fotografije, na početku, na sredini i na kraju programa

Zajednički preuzimamo odgovornost za ostvarenje Vaših ciljeva, očekivat ćemo da se držite svih zadataka. Kroz pregledavanje dnevnika pratit ćemo kako ih se držite, zahtijevat ćemo suradnju i dosljednost, podržat ćemo Vas ako Vam je teško i ne ide. Vodit ćemo Vas, ali ne za ruku. Rezultat mora biti djelo zajedničkog truda.

Ovaj put stvarno može biti drugačije.

5.350,00 kn (710,07 €)