UVJETI KUPNJE

Molimo detaljno pročitajte.

Općeniti uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na internet stranicama www.fitanansi.com (dalje u tekstu: „fitanansi.com“).

Opće odredbe

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Prodavatelj je COR STUDIO j.d.o.o., OIB:66711205185. Kupac robe je posjetitelj fitanansi.com koji odabere proizvod, stavi ga u košaricu i naruči putem internet trgovine te nakon potvrde narudžbe plati u punom iznosu.

Naručivanje

Roba se smatra naručenom u trenutku kada Kupac odabere te potvrdi način plaćanja. Putem internetske trgovine www.fitanansi.com Kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Kupci mogu biti punoljetne osobe  koje prihvaćaju ove Uvjete poslovanja, što potvrđuju narudžbom artikala u internetskoj trgovini. Ukoliko maloljetna osoba, potpuno ili djelomično poslovno nesposobna osoba naruči artikl, smatra se da je to učinila uz suglasnost svog zakonskog zastupnika.

Potvrda narudžbe

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-poštom unutar 24h obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Isporuka i cijene

Isporuku obavljamo isključivo na području Republike Hrvatske. Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (HRK). Istaknute cijene u internetskoj trgovini vrijede za kupnju putem interneta.

Plaćanje

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem prilikom dostave robe ili virmanskom uplatom ili kreditnom karticom na internetskoj stranici Prodavatelja preko pay-way usluge koju pruža T-Com. Kreditne kartice s kojima je moguće obaviti kupnju u internetskoj trgovini su American, Mastercard, Visa, Maestro kartica i Diners. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Načini plaćanja

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine: Plaćanje pouzećem: Iznos računa plus troškovi dostave (ako ih ima) podmiruje se  u gotovini prilikom preuzimanja paketa. Plaćanje kreditnim karticama: American Express, Mastercard, Maestro, Visa i Diners. Prilikom naručivanja putem interneta potrebno je navesti broj kreditne kartice i datum do kada ista vrijedi. Po isteku reklamacijskog roka teretit ćemo karticu iznosom prodajne cijene zadržanih artikala uvećane za iznos troškova otpreme i pakiranja. Plaćanje virmanom: Iznos računa podmirujete uplatom na tekući račun COR STUDIO j.d.o.o.   americanexpress  master  maestro   visa   diners-logo  

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). amex-jamstvo master-secure visa-verified

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Registracija

Kako bi obavili kupnju na web shopu, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe. Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Ona može biti proizvoljan niz znakova - što je duža, otpornija je na hakersko probijanje. Ako ste bez ideja, na web stranici Password generator možete dobiti generiranu lozinku. Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje "Registracija". Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici "Prijava". U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na "Zaboravljena lozinka?". Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i dobiti novu.  Nju možete kasnije sami promijeti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako 'pamtljive' (ili samo kliknite na DA kada vas preglednik pita da upamti unešenu lozinku da je ne morate svaki puta unositi kod prijave). Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

DOSTAVA, ISPORUKA

Poštarina

Troškove poštarine snosi Prodavatelj. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja  ili se radi o greški na samom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj.

Uvjeti dostave

Naručene artikle (dalje u članku: „pošiljka“) Prodavatelj se obvezuje poslati dostavne službe unutar 5 radnih dana od zaprimanja potvrde o plaćanju. Prodavatelj ne jamči za vrijeme isporuke nakon predaje pošiljke u dostavnoj službi. Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.

Besplatna dostava

Cijena dostave iznosi 18,50 KN (osamnaest kuna i petnaest lipa) za iznose manje od 400, 00 KN (četiristo kuna) naručene vrijednosti robe (bez dostave), a besplatna je za sve iznose koji premašuju navedeni iznos od 400,00 KN (četiristo kuna)

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (e-mailom ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, Prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje, uvećano za zatezne kamate.

REKLAMACIJA, ZAMJENA, POVRAT NOVCA

Reklamacija

Kupljenu robu koju Kupac  nije koristio, ima je pravo vratiti u roku od 15 dana od dana preuzimanja. Ukoliko se Kupac odluči na reklamaciju proizvoda, mora o svojoj namjeri odmah obavijestiti Prodavatelja putem e-maila info@fitanansi.com U slučaju valjane reklamacije, troškove poštarine prilikom odašiljanja paketa s reklamiranim artiklima snosi Prodavatelj. U slučaju zloporabe prava na reklamaciju ili prevelikog postotka/iznosa reklamacija u odnosu na zaračunatu robu kod pojedinog kupca, pridržavamo pravo na prekid daljnje suradnje. Reklamacija se smatra valjanom ako se ne zloporabi pravo na reklamaciju ili ne postoji preveliki postotak/iznos reklamacije u odnosu na zaračunatu robu te ako se namjeri o reklamaciji izjavi u predviđenom roku.

Zamjena

Ukoliko u zamjenu za vraćeni artikl Kupac naručuje isti u većoj ili manjoj konfekcijskoj veličini, zamjenski ćemo artikl isporučiti prema važećem cijeniku HPekspresa.

Povrat novca

Povrat novca u slučaju valjane reklamacije Kupca izvršiti će se uplatom iznosa u visini prodajne cijene vraćenih artikala na tekući ili žiro račun Kupca, a u iznimnim slučajevima na kućnu adresu.

PROMOTIVNE AKCIJE

Promotivne se akcije ne odnose na postojeće narudžbe i ne mogu se kombinirati s ostalim akcijama i popustima.

PRIGOVORI

Svoje prigovore u smislu članka 8. Zakona o zaštiti potrošača proslijedite na adresu: COR STUDIO j.d.o.o. Kutnjački put 2, 10000 Zagreb ili putem elektroničke pošte: info@fitanansi.com

ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI

Prodavatelj ne jamči za sigurnost ni ispravnost provođenja internetske kupnje proizvoda. Prodavatelj zadržava pravo na tiskarske pogreške. U slučaju pogrešne cijene ili teksta u internetskoj trgovini mjerodavna je cijena ili tekst koji će priopćiti operater tj. djelatnik COR STUDIO j.d.o.o.