SMRŠAVI

Prijavi se u FAT KILLER online program. Prije nastavka će Vam trebati gmail račun elektroničke pošte. Obavezno mora biti gmail jer ćemo ga kasnije koristiti u svrhu slanja video materijala i tablica praćenja napretka. Ako nemate gmail račun, možete ga potpuno besplatno i jednostavno otvoriti na ovom linku.

FAT Killer online

480,00 Kn

FAT KILLER online je program koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na najlakši mogući način. Sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu a idealan za sve sa nedostatkom slobodnog vremena.

Nakon narudžbe i izvršene uplate primiti ćete putem e-maila:

  • Fat Killer priručnik u PDF-u
  • link na video s Vašim treninzima
  • tablicu za samostalno praćenje prehrane i treninga
SKU: 0001 Kategorije: ,
Opis

FAT KILLER online je program koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na najlakši mogući način. Sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu a idealan za sve sa nedostatkom slobodnog vremena.

Obično ga vodim u teretani i traje 6 tjedana. Budući da ćete vi trenirati od doma, prilagodila sam vrijeme za trening kao i vježbe.

Fat killer online, trajat će 9 tjedana. Ne trebate nikakavu opremu a trenirat ćete 20 – 25 minuta dnevno. Vrijeme i treninzi će se mijenjati kroz tjedne i mjesece, paralelno s vašom spremom i kondicijom, na isti način prilagođavat ću vam i prehranu. Treninzi će biti kombinacija HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga koji su poznati da podižu razinu hormona koji pospješuju lipolizu – proces sagorijevanja masti.

Po ovako kratkom treningu možete potrošiti i do 500 kalorija, ali će za razliku od trčanja ili sličnog aerobnog treninga ubrzati vaš metabolizam i pojačati potrošnju kalorija u odmoru, za 15 do 20% u sljedećih 48 sati, (neke studije tvrde i u 72h).

Za ovakvog treninga stvara se kisikov dug, a tijelo da bi se oporavilo, odnosno uspostavilo homeostazu, u odmoru troši stotine dodatnih kalorija. Brojevi tih kalorija će se poprilično zbrojiti preko nekoliko treninga i ključni su za brzo mršavljenje.

Ako pretpostavljate da će ovi treninzi biti prilično intenzivni, u pravu ste, ali ne toliko da vam usta pobijele i poželite ne trenirati ikada više. Postepeno ću vas uvesti i prepremiti za trening.

Budući da sam ja jako osjetljiva na hranu, izuzetno mi je bitno da nitko na mom programu ne gladuje, stoga sam prehranu prilagodila tome. Računajte da ćete biti sitiji nego ikad, i unatoč treninzima imat ćete puno više energije te se osjećati sjajno.

Jednom kad se upišete, odustajanje ne dozvoljavam, svi moraju imati fanatastičan rezultat. 🙂

Prije nastavka će Vam trebati gmail račun elektroničke pošte. Obavezno mora biti gmail jer ćemo ga kasnije koristiti u svrhu slanja video materijala i tablica praćenja. Ako nemate gmail račun, možete ga potpuno besplatno i jednostavno otvoriti na ovom linku.

Načini plaćanja

Prihvaćamo sljedeće kartice: Amex na 3 rate, Mastercard i Visa pbz 3 rate
americanexpress  master  maestro   visa 
Facebook
Instagram
YouTube
Follow by Email