SMRŠAVI

Prijavi se u FAT KILLER online program. Prije nastavka će Vam trebati gmail račun elektroničke pošte. Obavezno mora biti gmail jer ćemo ga kasnije koristiti u svrhu slanja video materijala i tablica praćenja napretka. Ako nemate gmail račun, možete ga potpuno besplatno i jednostavno otvoriti na ovom linku.

FAT Killer online

480,00 Kn

  • EUR: 63,71 €

FAT KILLER ONLINE (SAMOSTALNI TRENINZI, 6 TJEDANA)

FAT KILLER online je program koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na najlakši mogući i zdrav način. Sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitness-u, a idealan za sve sa nedostatkom slobodnog vremena.

Nakon narudžbe i izvršene uplate, primit ćete putem e-maila:

  • Fat Killer online priručnik u PDF-u
  • Linkove za 12 video treninga koje ćete odraditi tijekom 6 tjedana
  • Tablice za samostalno praćenje prehrane i treninga (dnevnik prehrane i treninga)
  • 24/7 podršku putem FB grupe
  • Live online konzultacije sa trenericom 1 x mjesečno
SKU: 0001 Kategorije: ,
Opis

FAT KILLER online, 6 tjedana.

Ne trebate nikakavu opremu, a trenirat ćete 20 – 25 minuta dnevno.

Preporučamo da trening odradite 5 dana za redom, a nakon toga uzmete 2 dana pauze.

Treninzi se mijenjaju kroz tjedne paralelno s vašom spremom i kondicijom, na isti način mijenja vam se i prehrana.

Treninzi su kombinacija HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga koji su poznati da podižu razinu hormona koji pospješuju lipolizu – proces sagorijevanja masti.

Po ovako kratkom treningu možete potrošiti i do 500 kalorija, ali će za razliku od trčanja ili sličnog aerobnog treninga ubrzati vaš metabolizam i pojačati potrošnju kalorija u odmoru, za 15 do 20% u sljedećih 48 sati, (neke studije tvrde i u 72h).

Za ovakvog treninga stvara se kisikov dug, a tijelo da bi uspostavilo homeostazu odnosno oporavilo se, u odmoru troši stotine dodatnih kalorija. Brojevi tih kalorija će se poprilično zbrojiti preko nekoliko treninga i ključni su za brzo mršavljenje.

Ako pretpostavljate da će ovi treninzi biti prilično intenzivni, u pravu ste, ali ne toliko da vam usta pobijele i poželite ne trenirati ikada više. Postepeno će vas uvesti i prepremiti za trening.

Priručnik će vam objasniti što i kada točno trebate jesti. Računajte da ćete biti sitiji nego ikad i unatoč čestim treninzima, imati puno više energije i osjećati se sjajno.

Kako bi ste se samostalno mogli pratiti, osmislili smo dnevnik prehrane i treninga sa bitnim podsjetnicima te opširan i detaljan priručnik sa uputama.

Vođenje dnevnika prehrane i treninga je ključno za uspjeh, budite dosljedni.
Fat Killer priručnik sadrži sve kako biste uspješno završili program.
Tablice za dnevnik i treninge sadrže detaljne napomene i smjernice koje vam olakšavaju put od tjedna do tjedna. U priručniku su također i prijedlozi obroka (doručka, međuobroka, ručka i večere).
Osim u priručniku, ideje za prehranu možete naći na Instagram-u i Facebook-u (Instagram: @fit.anansi ; Facebook: Fit Anansi – FAT Killer).

Jednom kad se upišete, odustajanje nije dozvoljeno, morate ostvariti sjajan rezultat.

Linkovi na videa s vašim treninzima bit će aktivni 6 tjedana koliko traje program. Nakon toga prestaju vrijediti.

Dok ste u programu pružamo Vam 24/7 podršku putem zatvorene FB grupe za pitanja, savjete, razmjenu informacija i napretka. Članovi grupe su isključivo trenutni polaznici ili su završili neki od naših programa. Grupa je jako aktivna i ne nedostaje savjeta, pomoći, suosjećanja i smijeha J.

Ukoliko ne koristite društvene mreže, šaljemo pozivnicu za posebnu aplikaciju za chat u istu svrhu koja je također aktivna.

1 x mjesečno održavamo live online konzultacije na koje vam preporučamo da se obavezno uključite.

Smatramo da ovaj dio najbolje održava motivaciju koja je ključna za uspjeh u programu.

Svi koji dolaze na konzultacije bez greške uspijevaju i u ostalim zadacima vezanim za program, a to je ono što želite: držati se svega, završiti program od svih 6 tjedana, ostvariti nevjerojatan rezultat.

Na našoj stranici na linku https://fitanansi.com/prije-poslije/ možete vidjeti slike klijenata koji su prošli kroz online i uživo programe.

Prije nastavka će Vam trebati gmail račun elektroničke pošte. Obavezno mora biti gmail jer ćemo ga kasnije koristiti u svrhu slanja video materijala i tablica praćenja. Ako nemate gmail račun, možete ga potpuno besplatno i jednostavno otvoriti na ovom linku.

Načini plaćanja

Prihvaćamo sljedeće kartice: Amex na 3 rate, Mastercard i Visa pbz 3 rate
americanexpress  master  maestro   visa