SMRŠAVI

Prijavi se u FAT KILLER online program. Prije nastavka će Vam trebati gmail račun elektroničke pošte. Obavezno mora biti gmail jer ćemo ga kasnije koristiti u svrhu slanja video materijala i tablica praćenja napretka. Ako nemate gmail račun, možete ga potpuno besplatno i jednostavno otvoriti na ovom linku.

FAT Killer online

480,00 kn

FAT KILLER online je program koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na najlakši mogući način. Sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu a idealan za sve sa nedostatkom slobodnog vremena.

Nakon narudžbe i izvršene uplate primiti ćete putem e-maila:

  • Fat Killer online priručnik u PDF-u
  • Linkove za 17 videa sa Vašim treninzima koji će biti aktivni 9 tjedana
  • Tablicu za samostalno praćenje prehrane i treninga (dnevnik prehrane i treninga)
  • 24/7 podršku
  • Live online konzultacije sa trenericom 1 x mjesečno
SKU: 0001 Kategorije: ,
Opis

FAT KILLER online je program koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na najlakši mogući način.

 

Sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu a idealan za sve sa nedostatkom slobodnog vremena.

 

FAT KILLER obično vodim u teretani i traje 6 tjedana. Budući da ćete vi trenirati od doma, prilagodila sam vrijeme za trening kao i vježbe.

FAT KILLER online, traje 9 tjedana.

Ne trebate nikakavu opremu a trenirat ćete 20 – 25 minuta dnevno.

Preporučamo da trening odradite 5 dana za redom a nakon toga uzmete 2 dana pauze.

 

Vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, paralelno s vašom spremom i kondicijom, na isti način mijenja Vam se prehrana.

Treninzi su kombinacija HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga koji su poznati da podižu razinu hormona koji pospješuju lipolizu – proces sagorijevanja masti.

Po ovako kratkom treningu možete potrošiti i do 500 kalorija, ali će za razliku od trčanja ili sličnog aerobnog treninga ubrzati vaš metabolizam i pojačati potrošnju kalorija u odmoru, za 15 do 20% u sljedećih 48 sati, (neke studije tvrde i u 72h).

Za ovakvog treninga stvara se kisikov dug, a tijelo da bi uspostavilo homeostazu odnosno oporavilo se, u odmoru troši stotine dodatnih kalorija. Brojevi tih kalorija će se poprilično zbrojiti preko nekoliko treninga i ključni su za brzo mršavljenje.

Ako pretpostavljate da će ovi treninzi biti prilično intenzivni, u pravu ste, ali ne toliko da vam usta pobijele i poželite ne trenirati ikada više. Postepeno će Vas uvesti i prepremiti za trening.

 

Priručnik će Vam objasniti što i kada točno trebate jesti. Računajte da ćete biti sitiji nego ikad i unatoč čestim treninzima, imati puno više energije te se osjećati sjajno.

 

Kako biste se mogli pratiti osmislili smo dnevnik prehrane i treninga te opširan i detaljan priručnik.

Dnevnik trebate voditi redovno i pratiti se. To radite radi sebe, budite dosljedni. Fat Killer priručnik sadrži sve kako biste Vi uspješno završili program. Tablice za dnevnik i treninge sadrže detaljne napomene i smjernice koje Vam olakšavaju put od tjedna do tjedna. U priručniku su također i prijedlozi obroka (doručka, međuobroka, ručka i večere). Osim u priručniku, ideje za prehranu možete naći na Instagram-u i Facebook-u (Instagram: @fit.anansi ;  Facebook: Fit Anansi – Fat Killer).

 

Jednom kad se upišete, odustajanje nije dozvoljeno, morate imati fanatastičan rezultat.

Linkovi na videa s Vašim treninzima bit će aktivni 9 tjedana koliko traje program. Nakon toga prestaju vrijediti.

 

Dok ste u programu pružamo Vam 24/7 podršku putem zatvorene FB grupe za pitanja, savjete, razmjenu informacija i napretka. Članovi grupe su isključivo trenutni polaznici ili su završili neki od naših programa. Grupa je jako aktivna i ne nedostaje savjeta, pomoći, suosjećanja i smjeha 🙂

Ukoliko ne koristite društvene mreže šaljemo pozivnicu za posebnu aplikaciju za chat u istu svrhu koja je također aktivna.

 

1 x mjesečno održavamo live online konzultacije na koje Vam preporučamo da se obavezno uključite.

Smatramo da ovaj dio najbolje održava motivaciju koja je ključna za uspjeh u programu.

Svi koji dolaze na konzultacije bez greške uspijevaju i u ostalim zadacima vezanim za program. A to je ono što želite, držati se svega, završiti program od svih 9 tjedana, ostvariti nevjerojatan rezultat.

 

Na našoj stranici na linku https://fitanansi.com/prije-poslije/ možete vidjeti slike klijenata koji su prošli kroz online i uživo programe.

Prije nastavka će Vam trebati gmail račun elektroničke pošte. Obavezno mora biti gmail jer ćemo ga kasnije koristiti u svrhu slanja video materijala i tablica praćenja. Ako nemate gmail račun, možete ga potpuno besplatno i jednostavno otvoriti na ovom linku.

Načini plaćanja

Prihvaćamo sljedeće kartice: Amex na 3 rate, Mastercard i Visa pbz 3 rate
americanexpress  master  maestro   visa 
Facebook
Instagram
YouTube
Follow by Email