Što je FAT KILLER?

FAT KILLER je program koji se bavi ekstremnim mršavljenjem na najbrži mogući način. Zbog toga je sastavljen od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu.

Obično ga vodim u teretani i traje 6 tjedana. Budući da ćete vi trenirati od doma, prilagodila sam vrijeme za trening kao i vježbe.

Fat killer online, trajat će 9 tjedana. Ne trebate nikakavu opremu a trenirat ćete 20- 25 minuta dnevno. Vrijeme i treninzi će se mijenjati kroz tjedne i mjesece, paralelno s vašom spremom i kondicijom, na isti način prilagođavat ću vam i prehranu. Treninzi će biti kombinacija HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga koji su poznati da podižu razinu hormona koji pospješuju lipolizu- proces sagorijevanja masti.

Po ovako kratkom treningu možete potrošiti i do 500 kalorija, ali će za razliku od trčanja ili sličnog aerobnog treninga ubrzati vaš metabolizam i pojačati potrošnju kalorija u odmoru, za 15 do 20% u sljedećih 48 sati, (neke studije tvrde i u 72h).

Za ovakvog treninga stvara se kisikov dug, a tijelo da bi se oporavilo, odnosno uspostavilo homeostazu, u odmoru troši stotine dodatnih kalorija. Brojevi tih kalorija će se poprilično zbrojiti preko nekoliko treninga i ključni su za brzo mršavljenje.

Ako pretpostavljate da će ovi treninzi biti prilično intenzivni, u pravu ste, ali ne toliko da vam usta pobijele i poželite ne trenirati ikada više. Postepeno ću vas uvesti i prepremiti za trening.

Budući da sam ja jako osjetljiva na hranu, izuzetno mi je bitno da nitko na mom programu ne gladuje, stoga sam prehranu prilagodila tome. Računajte da ćete biti sitiji nego ikad, i unatoč treninzima imat ćete puno više energije te se osjećati sjajno.

Jednom kad se upišete, odustajanje ne dozvoljavam, svi moraju imati fanatastičan rezultat. :)

Pogledajte galeriju PRIJE-POSLIJE

Proces upisa na FAT KILLER

Onog trena kad se odlučite upisati i promijeniti svoj život zauvijek, tražit ću vas da počnete pisati dnevnik prehrane bez uvođenja ikakvih promjena, onako kako jedete i pijete sada. Jako mi je bitno od kuda polazite što se prehrane tiče, jer ću tako najbolje znati kako i koliko vam najprikladnije istu promijeniti.

Odmah po upisu primit ćete Fat Killer upitnik, kako bih saznala što više o vama. (prehrambene navike, povijest bolesti, navike/iskustvo u vježbanju...) Tu vas tražim i da postavite ciljeve te pokušate predvidjeti potencijalne prepreke za ostvarenje istih, kako bi se za njih mogli pripremiti. Izuzetno je bitno da upitnik što detaljnije ispunite.

Sastavni dio programa su i redovna mjerenja, ali samo opsezi te slike 'prije' i 'poslije', koji će nam biti dovoljni kako bi uspješno pratili napredak. Možete se vagati, ali predlažem da to ne radite jer je vaga izuzetno varljiva, i nikakvo mjerilo napretka u svakom fitness programu. Štoviše, predlažem da je ovog trena izbacite iz stana zajedno sa svim nezdravim namirnicama koje su vas dovele u stanje koje ste odlučili zauvijek riješiti.
fat-killer-logo3
Kad ispunite upitnik, pošaljete slike 'prije' te 'stari' dnevnik prehrane, primit ćete Fat Killer priručnik koji objašnjava sve o prehrani i treningu, što od programa možete očekivati, kao i što se od vas očekuje. Priručnik sadržava i shopping listu, primjer prehrane i namirnica koji će vam pomoći u ostvarenju cilja. Sve nejasnoće možete raspraviti sa mnom, a nalazit ćemo se 3 puta tjedno online. Za hitna pitanja me možete kontaktirati bilo kada.